Diensten the IT innovators

Private Cloud

Business Hosting: bedrijfsapplicaties altijd online beschikbaar

Webapplicaties, webshops en online business applicaties: die moeten continu online bereikbaar zijn. Zijn ze dat niet, dan kan dat leiden tot omzetverlies of verminderde productiviteit van werknemers. Wij faciliteren bedrijven al jarenlang met eigen clouddiensten zoals Hosted Exchange. Bedrijven die áltijd online bereikbaar moeten zijn.

We bieden eenvoudige en complexe infrastructuren aan, al dan niet gekoppeld aan andere clouddiensten of on-premise oplossingen. Naast deze ‘Infrastructuur als een Service’ (IaaS), bieden we ook ‘Platform als een Service’ (PaaS) aan: het opzetten van serverconfiguraties, virtueel en/of fysiek. Wij bedenken en implementeren daarnaast Remote Desktop gebaseerde oplossingen, waarop wij de kantoorapplicaties van het bedrijf installeren en onderhouden.

 

Dedicated Hosting

Met Dedicated Hosting worden businesshosting-oplossingen ondergebracht op eigen blades (servers) via het Cisco UCS platform. Een geavanceerd hostingplatform, gerealiseerd in samenwerking met het gerenommeerde Cisco; marktleider op het gebied van ICT. De meest moderne technieken worden gecombineerd om de hoogst mogelijke beschikbaarheid te realiseren. Bladeoplossingen zijn energiezuiniger dan traditionele servers. Door de flexibiliteit in schaalbaarheid bieden ze bovendien de best mogelijke bescherming tegen verstoringen aan apparatuur.

 

Virtual Hosting

Voor webapplicaties die meer dan een standaard server nodig hebben, bieden wij Virtual Hosting aan. In plaats van eigen blades voorzien wij deze bedrijven van een virtuele server; een ruimte die geheel naar eigen wens in te richten is. Virtual Hosting is een perfect alternatief voor Dedicated Hosting, mocht een fysieke eigen server niet essentieel zijn.

 

Blue Coded Cloud: kennis, kunde en veiligheid

Solide en werkbare oplossingen bedenken die voor onze opdrachtgevers werken, dat is waar het bij ons om draait. We denken proactief mee, adviseren bij dataoptimalisatie, ondersteunen bij het verhogen van de performance en stabiliteit van de producten en signaleren verbeterpunten in bedrijfsprocessen. Ook helpen wij bij het inrichten en onderhouden van OTAP-straten: een stap-voor-stap werkwijze om software volledig te testen en accepteren op een vergelijkbare omgeving als in de productie, om de productieomgeving ultiem te beschermen en continuïteit te waarborgen.

Veiligheid is een onderwerp waar we bij Blue Coded veel aandacht aan besteden, elke dag weer. Dat is onder andere te zien aan onze implementatie van ISO 9001, 27001 en 27002 en de keuze voor onze geografisch gescheiden datacenters in Amsterdam (Digital Realty) en Enschede (Equinix EN1). De faciliteiten van deze datacenters zijn erop ingericht om data te beschermen tegen lekken, toegang van buitenaf, brand en diefstal.

 

We vertellen je graag meer over Business Hosting én wat onze diensten voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Maak meteen een afspraak!