Diensten the IT innovators

Cloud diensten

Cloud is de paraplu waaronder alle online diensten vallen

De Cloud is simpelweg onder te brengen in de Private Cloud oplossingen (waarbij gebruik gemaakt wordt van apparatuur van uw eigen cloud leverancier) en de Public Cloud (zoals Amazon, Azure en Google).
Blue Coded kan voorzien in beide oplossingen en kan deze zelfs combineren (de hybride vorm van cloud) om zo "best of both worlds" te combineren!
 

Private Cloud diensten

Bij hosting denk je mogelijk alleen aan het hosten van een website. Maar de hosting services van Blue Coded gaan veel verder dan alleen website hosting. In ons datacenter kunnen wij vele hosting oplossingen aanbieden. We hebben de standaard shared hosting oplossingen voor de websites voor zowel .Net- als PHP-omgevingen, deze omgevingen hebben een zogenaamd beheer panel zodat wijzigingen makkelijk door onze klanten zelf doorgevoerd kunnen worden.

Voor de grotere websites of applicaties kunnen wij klant eigen hosting clusters opbouwen voor zowel de web- en database servers, dit noemen wij business hosting oplossingen. Deze oplossingen zijn ook uitermate geschikt voor het faciliteren van de kantoorautomatsering in de cloud (via Remote Desktop oplossingen). Ook kunnen wij deze servers optimaal laten performen door er een loadbalancer voor te zetten. Deze machine verdeelt het verkeer op een slimme manier zodat grotere bezoekersaantallen geen probleem zijn voor de omgeving.

Welke hosting oplossing je ook zoekt, wij hebben altijd een schaalbare oplossing die bij je past!