Diensten the IT innovators

Informatiebeveiliging conform ISO 27001

Blue Coded kan je begeleiden bij de implementatie van een compleet en werkend managementsysteem tot aan de certificering. Onze ervaren consultants helpen om de eisen uit ISO 27001 te vertalen naar de praktijk van je organisatie.

Met een ISO 27001 gecertificeerd managementsysteem voor informatiebeveiliging kun je als organisatie aantonen richting opdrachtgevers dat je de nodige voorzorgsmaatregelen hebt genomen om informatie te beveiligen.

Door het inrichten van een goed managementsysteem voor informatiebeveiliging leg je vast welke afspraken en richtlijnen rondom informatiebeveiliging worden gehanteerd. De ISO 27001 en NEN 7510 norm bieden goede handvatten voor het inrichten, verbeteren en onderhouden van een managementsysteem.

Blue Coded is zelf ook NEN-ISO/IEC 27001 gecertificeerd en als IT dienstverlenende organisatie begrijpen we dan ook goed hoe de eisen uit ISO 27001 te vertalen naar de praktijk van uw organisatie.

De ervaren consultants van Blue Coded hebben diverse ICT en Softwarebedrijven begeleid bij het succesvol behalen van de certificering en voeren ook jaarlijks de interne audit bij hen uit. In de loop van de tijd heeft Blue Coded een set van best practices ontwikkelt om bedrijven op een praktische manier te begeleiden naar hun ISO 27001 of NEN 7510 certificering.

 

Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel 079-330 1600 en vraag naar Jeannette Custers of email naar sales@bluecoded.nl