Diensten the IT innovators

Cybersecurity

Toegankelijk en betaalbaar met het Cyberalarm

  • Eenvoudig in gebruik
  • Uitgebreide Threat Intelligence
  • Gedetailleerde analyse

Detectie met het Cyberalarm
Het Cyberalarm is een Network Intrusion Detection System (NIDS), een systeem dat gedrag analyseert door observatie van je netwerkverkeer. Alle apparaten die verbonden zijn met het netwerk hebben een IP-adres en zijn dus onderdeel van het netwerkverkeer van je organisatie.
Door 24/7 analyses uit te voeren herkent het Cyberalarm kwaadaardig gedrag en slaat direct alarm wanneer er een risico aanwezig is. Het geeft een realtime analyse en detecteert wanneer en er communicatie plaatsvindt met afwijkende bestemmingen.

Waarom het Cyberalarm
Het Cyberalarm ondersteunt de weerbaarheid van jouw organisatie tegen digitale bedreigingen. Het zorgt ervoor dat jouw organisatie kan blijven draaien, terwijl je door middel van realtime inzicht controle hebt over je netwerk. Het ontzorgt je door 24/7 een digitaal oogje in het zeil te houden. Hiermee  voorkom je hacks, datalekken en uiteindelijk AVG boetes.

  • Compleet onafhankelijk van IT- leveranciers
  • Direct 24/7 realtime inzicht
  • Eenvoudig en overzichtelijk dashboard
  • Ontwikkeling en ondersteuning in Nederland

Hoe het werkt?
Eenvoudige installatie, het Cyberalarm wordt geplaatst tussen de router en de switch of een Mirror port direct op de router of switch. Direct na installatie bewaakt het Cyberalarm 24/7 je netwerk, waarbij indringers gevolgd worden en je ze voor kunt zijn. Er wordt direct alarm geslagen bij een afwijkende situatie, wat zorgt voor een veiliger gevoel.

Uitgebreide analyse, op basis van bestemming en gedrag afgezet tegen de tijd kan ongewenst en afwijkend verkeer direct ontdekt worden. Elke kwartier worden de nieuwe dreigingen verwerkt in de systemen en wordt uw netwerkverkeer daarmee vergeleken.

Cyberveiligheid maar dan makkelijk, Het gepersonaliseerde en overzichtelijke dashboard geeft realtime overzicht en je hebt dus snel de juiste informatie om het probleem op te lossen.

Breng vandaag nog je Cyberweerbaarheid op orde en bel of mail ons voor een gratis proefperiode;
Bel 079 - 330 1600 en vraag naar Alexander de Heer sales@bluecoded.nl