Diensten the IT innovators

Domein, web & mail

Een eigen website

Een website of webshop begint met het vastleggen van het internetadres; de domeinnaam. Als de domeinnaam is gewaarborgd, moet er worden gekeken naar een passend pakket voor de webhosting en de bijbehorende e-mailadressen. Dit kun je natuurlijk zelf online regelen…

 

Domein- en webhosting: in goede handen bij Blue Coded

Blue Coded kan het ook voor je verzorgen. We leggen de nieuwe domeinnaam of -namen vast of brengen bestaande domeinen bij ons onder. Daarnaast bieden we verschillende Linux en Windows hostingoplossingen aan, zoals standaard oplossingen voor relatief eenvoudige websites. Voor bedrijf-kritische zaken, complexe websites en applicaties raden wij onze businesshosting-oplossingen aan. Lees daar meer over op de pagina Business Hosting.

 

Veilig en op maat

Een van de voordelen van domeinhosting en webhosting bij Blue Coded is de mogelijkheid om uit te breiden en aan te passen waar nodig. Want ook al gebruiken we de term ‘standaard’, bij ons is er altijd ruimte om producten en diensten aan te passen aan de wensen van de opdrachtgever.

Nog zo’n voordeel is de veiligheid die wij bieden. Bij webhosting door een willekeurige aanbieder via het internet, staat de website samen met duizenden andere sites op een server, ook wel shared hosting genoemd. Wordt een van deze websites gehackt, dan wordt ook jouw website minder goed gewaardeerd door zoekmachines zoals Google. Of generen deze websites heel veel traffic, dan kan jouw site daar hinder van ondervinden. Wil je dit voorkomen, dan bieden we je de mogelijkheid om gebruik te maken van een eigen omgeving en zorgen we ervoor dat andere websites de prestaties van jouw site niet beïnvloeden. Wel zo fijn.

Bij het registreren van domeinregistraties houden wij ons aan de voorwaarden opgesteld door SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) en ICANN (Registrant Rights and Resonibilities).

 

Eerlijk advies over domein- en webhosting? Een telefoontje is zo gepleegd!