Diensten the IT innovators

Software Development

Software op maat gemaakt

Wanneer bedrijfssoftware niet goed aansluit op de bedrijfsvoering en -processen, kan dit leiden tot ergernissen binnen een organisatie en soms zelfs tot omzetverlies. Blue Coded bekijkt samen met opdrachtgevers of software op maat een oplossing kan bieden en welke investering hiermee gepaard gaat.

 

Return on investment: we add business value

Software moet van toegevoegde waarde zijn, oftewel: business value hebben. Onze focus ligt precies daar, we willen zo snel mogelijk waarde toevoegen aan de organisatie. Vaak gebeurt dat door het automatiseren van processen door middel van op maat gemaakte software. Toch weegt de investering niet altijd op tegen het rendement.

Om grote investeringen te voorkomen aan het uitrollen van een groot project dat uiteindelijk geen of weinig waarde toevoegt, werken wij volgens de Agile-filosofie en de Scrum-methodiek in combinatie met Continuous Delivery. Deze doordachte werkwijze houdt in dat we door middel van kleine releases regelmatig business value toevoegen aan het product en dat kosten inzichtelijk en onder controle blijven. De Continuous Delivery bewaakt het snel en betrouwbaar releasen naar de eindgebruiker, want pas op het moment dat de software in handen is van de eindgebruiker, rendeert de investering. De medewerkers van Blue Coded beheersen deze werkwijze tot in de puntjes en vertellen er graag meer over in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

 

Software Development: Meer dan code schrijven

Software development is meer dan alleen het schrijven van code. Véél meer. Het automatiseren van een eenvoudig proces, het ontwikkelen van een e-commerce product of het gefaseerd vernieuwen van legacy software waarbij integratie tussen oud en nieuw centraal staat: Blue Coded maakt van alle projecten een succes.

We denken mee met de opdrachtgever en verdiepen ons in zijn domein. Onze vakmensen zijn ervaren met het ontwikkelen van software en beschikken over de benodigde kennis om dit efficiënt en kwalitatief goed uit te voeren. Bovendien scholen we onszelf continu bij, zodat we altijd gebruikmaken van de laatste technieken. We hebben een passie voor IT en zien een oplossing op maat als welkome uitdaging. Ook al vraagt ieder project om een unieke aanpak, centraal staat de communicatie tussen de opdrachtgever en onze professionele developers.

Blue Coded schrijft efficiënte code met flexibele en uit te breiden software als resultaat. Software die je door kan ontwikkelen over een langere periode. Software die daardoor toekomstbestendig is en bovendien uiterst gebruiksvriendelijk. Dat is de kracht van Blue Coded.

 

Het schrijven van software is investeren in je business. Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie!