Diensten the IT innovators

Public Cloud

Microsoft Azure

Blue Coded voorziet hosting oplossingen vanuit haar eigen datacenters, maar kan daarnaast ook voorzien in het faciliteren van diverse Microsoft Azure oplossingen. Microsoft Azure biedt tal van mogelijkheden om eenvoudig (web)applicaties te faciliteren en wereldwijd beschikbaar te stellen. Microsoft Azure biedt daarvoor verschillende diensten, elk met hun eigen voor- en nadeel.

Blue Coded onderzoekt samen met uw organisatie de voor- en nadelen van het faciliteren van diensten in Azure, en onderzoekt daarbij ook of de voordelen opwegen tegen de nadelen. Afhankelijk van de oplossing blijkt namelijk niet iedere workload geschikt te zijn voor Microsoft Azure.In sommige gevallen blijkt een hybride constructie tussen de publieke cloud en de private cloud de gouden sleutel te zijn.
 

Microsoft Office 365

Naast de Azure oplossingen, biedt Blue Coded ook alle traditionele Office 365 diensten aan, waaronder Exchange Online, Office 365 Pro Plus, het Office 365 Enterprise portfolio en het Office 365 Business portfolio.
Blue Coded beschikt verder ook over de nodige kennis van het Office 365 Mobility & Security portfolio. Alles dus om uw organisatie naar de cloud te brengen!

Daarnaast beschikt Blue Coded ook over de nodige ervaring om uw huidige kantooromgeving te migreren naar de Office 365 diensten. Dat doen wij al dan niet via een hybride deployment.

 

We vertellen je graag meer over de Public Cloud én wat onze diensten voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Maak meteen een afspraak!