Diensten the IT innovators

Netwerkbeheer

Slim netwerkbeheer; de basis van een succesvolle organisatie

Een feilloos werkend netwerk is niet zichtbaar, maar in moderne werkomgevingen wel essentieel. Want wat gebeurt er binnen een organisatie als servers, laptops, printers, firewalls, routers en andere componenten niet naar behoren functioneren? Of als werknemers aan productiviteit verliezen, omdat het gebruikersgemak tekortschiet? Juist, ja.

Veiligheid maakt daarnaast een belangrijk onderdeel uit van een deskundig ingericht netwerk. Bedrijfsgevoelige informatie mag niet naar buiten lekken en andersom mogen buitenstaanders het netwerk niet betreden. We schreven het al; een feilloos werkend netwerk is essentieel!

 

Een veilig netwerk, afgestemd op het bedrijf

Het professioneel laten inrichten van een netwerkinfrastructuur is geen kostenpost, maar een doordachte investering. Blue Coded heeft jarenlange ervaring met het aanleggen en beheren van grote en kleine netwerken, systeembeheer en het verhuizen van bestaande netwerken. Daarvoor maken wij onder andere gebruik van onze diepgaande kennis van Cisco-apparatuur zoals routers, switches, firewalls en accespoints. Bovendien zitten wij bovenop de ontwikkelingen omtrent veiligheid, zoals te zien is aan onze implementatie van ISO 9001, 27001 en 27002.

Ons uitgangspunt is maatwerk. Elk bedrijf is uniek en heeft andere behoeften. Daar spelen wij op in; door het netwerk af te stemmen op het bedrijfsbeleid, specifieke wensen en de benodigde capaciteit. We stellen exact de juiste vragen om het vraagstuk haarscherp in beeld te krijgen: Blue Coded begeleidt bedrijven naar een oplossing die naadloos aansluit op de organisatie.

 

Een stap verder met Blue Coded: 24/7 monitoring

ICT is onze passie. Gelukkig maar, want daardoor kunnen we netwerken veilig, werkbaar en efficiënt inrichten en beheren. Toch stopt onze dienstverlening daar niet. Desgewenst monitoren wij 24/7 proactief de kritische componenten. Daardoor kunnen we problemen voor zijn en eventuele incidenten direct oplossen. En zien we ruimte voor verbetering binnen de netwerkinfrastructuur van de organisatie? Dan ben jij de eerste die het hoort.

 

Weten wat slim netwerkbeheer voor jouw organisatie kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak!