Over ons the IT innovators

Dit is Blue Coded

Blue Coded: de toegankelijke IT-dienstverlener

Regelmatig noemen onze klanten ons ‘technische partner’. Niet voor niets: dagelijks houden wij ons als IT-dienstverlener bezig met maatwerk softwaresystemen, hardware, netwerken, internetverbindingen, clouddiensten en gebruikersondersteuning. We dienen daardoor als vervanging of verlenging van interne IT-afdelingen van grote en kleine organisaties door heel Nederland.

 

Sociale techneuten met een passie

Onze focus ligt op technische kennis en hoge kwaliteit. De Blue Coded-medewerkers zijn stuk voor stuk techneuten; IT-professionals met een passie voor techniek in de breedste zin van het woord. Kennis die we continu vergroten, door bijscholing blijven wij up-to-date. Hoge kwaliteit waarborgen wij door het gebruik van de best mogelijke producten; de voorkeur voor apparatuur van het gerenommeerde merk Cisco is daar een voorbeeld van, evenals de keuze voor de geografisch gescheiden datacenters in Amsterdam (Digital Realty) en Enschede (Equinix EN1). Kwaliteit vind je ook terug in onze doordachte werkwijze bij onder andere software development, waarbij het toevoegen van business value het uitgangspunt is.

 

Oplossingen op maat

Onze betrokkenheid bij de ontwikkelingen en processen van klanten, vergaande supportdiensten en persoonlijke benadering maken ons toegankelijk. Dat niet alleen, het stelt ons in staat om oplossingen te bedenken voor uiteenlopende IT-vraagstukken. Oplossingen die effectief, efficiënt, rendabel en toekomstbestendig zijn. Omdat elk bedrijf uniek is, vraagt dat om op maat gemaakte oplossingen. Maatwerk is voor ons dan ook dagelijkse kost en zien wij als uitdagingen waarin wij graag onze tanden zetten!

Misschien kan Blue Coded ook jouw organisatie van dienst zijn. Tijdens een persoonlijke kennismaking kunnen we samen kijken naar de eventuele verbeterpunten op IT-gebied. En wie weet maakt jouw bedrijf straks deel uit van ons gewaardeerde en loyale klantenbestand!

 

Certificeringen

Blue Coded is NEN-EN-ISO 27001:2017+A11:2020 gecertificeerd.

Blue Coded heeft een ISAE 3402 Type II verklaring.

 

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met info@bluecoded.nl

 


Sparren met een technische partner? Maak vrijblijvend een afspraak!