Diensten the IT innovators

Cloud back-up

Automatisch en veilig back-ups maken

Een back-up maken van bestanden is niet moeilijk. Toch schiet het er vaak bij in; want werknemers hebben er even geen tijd voor of vergeten het simpelweg. Of de back-ups worden gemaakt op een server of harde schijf die bewaard wordt op kantoor. Bij brand of inbraak gaan dan zowel de originele data als de back-ups verloren. Voorgoed. Gelukkig is de oplossing tegen dataverlies simpel, met de automatische Internet Back-ups van Blue Coded.

 

Blue Coded neemt het uit handen

Wij slaan de bestanden op in onze geografisch gescheiden datacenters in Amsterdam (Digital Realty) en Enschede (Equinix EN1). De faciliteiten van deze datacenters zijn erop ingericht om data te beschermen tegen lekken, toegang van buitenaf, brand en diefstal. Het maken van back-ups gebeurt volledig geautomatiseerd, veilig en snel. Het bespaart dus een hoop tijd én zorgen!

 

Versleutelen is veiligheid

Om te voorkomen dat buitenstaanders toegang krijgen tot (bedrijfsgevoelige) gegevens, versleutelen wij alle back-ups met een unieke code. Zo hebben alleen geautoriseerde werknemers toegang tot de bestanden. Klanten bepalen zelf hoe lang de data bewaard moet blijven; handig voor als er per ongeluk een bestand is verwijderd.

 

Afgestemd op het bedrijf

Prefereer je back-ups on-premise (op eigen locatie)? Ook dat kunnen wij verzorgen. Desgewenst is dit te combineren met de back-ups op onze datacenters of met de andere clouddiensten van Blue Coded. Voor elk bedrijf een unieke oplossing!

 

Automatische back-ups zonder er naar om te kijken? Bel meteen!