Diensten the IT innovators

Hosted Exchange

Toegang tot e-mail, agenda en documenten: Altijd en overal

Flexwerken is in. Werken vanaf verschillende locaties, op uiteenlopende tijdstippen, alleen of samen met collega’s. Grote en kleine bedrijven, je ziet het in uiteenlopende branches. Blue Coded faciliteert ‘het nieuwe werken’, mede door middel van Hosted Exchange. Hiermee hebben werknemers toegang tot e-mail, contactpersonen, agenda’s en documenten, net zoals met Microsoft Office 365. Op elk moment van de dag, op elke locatie. Het enige wat nodig is, is een internetverbinding.

 

Bedrijfsdata goed beveiligd

De mogelijkheden bij Hosted Exchange zijn uitgebreid. Agenda’s en documenten kunnen bijvoorbeeld gedeeld worden, waardoor meerdere collega’s samen aan hetzelfde project kunnen werken. Toegang krijgen tot data kan via verschillende apparaten; pc’s, laptops, smartphones en tablets.

Belangrijk vinden wij dat dat vooral veilig gebeurt. Daarom beheren wij bedrijfsdata op streng beveiligde, eigen servers in Amsterdam. Back-ups worden weer gemaakt op onze servers in Enschede. Wij hebben strategisch gekozen voor deze locaties, om de data te allen tijde te behouden en beschermen. Blue Coded; altijd bezig met de veiligheid van jouw data.

 

Ook altijd en overal toegang tot e-mail, agenda en documenten? Bel meteen!

 

Wist je dat…
de privacywetgeving in Europa anders is dan in Amerika? Doordat data bij Hosted Exchange van Blue Coded op servers in Nederland wordt opgeslagen, wordt jouw privacy beter beschermd dan wanneer je kiest voor een online oplossing die gebruikmaakt van Amerikaanse servers.
Meer weten? We vertellen je er graag over!