Diensten the IT innovators

Extern Bureaublad

Een eigen werkplek bij de hand; met een Extern Bureaublad

Altijd en overal bij programma’s en bestanden kunnen, zonder daadwerkelijk op kantoor te zijn. Op een pc, laptop, smartphone of tablet. Met het Externe Bureaublad (Remote Desktop) van Blue Coded creëren werknemers waar ze maar willen een virtuele werkplek. Onderweg, thuis, bij een klant of op vakantie: altijd toegang tot alle data en applicaties. Gemakkelijk én veilig.

 

De oplossing voor flexwerkers en bedrijven met meerdere vestigingen

Een Extern Bureaublad is de ideale oplossing voor flex- en thuiswerkers en voor bedrijven met meerdere vestigingen. Tenminste, als het systeem achter deze functie professioneel is ingericht. Met het Blue Coded Externe Bureaublad zijn alle applicaties en databestanden opgeslagen op één centraal systeem. Dat is sneller dan een database op internet en ook nog eens veiliger dan lokaal opslaan.

Blue Coded zorgt ervoor dat het systeem goed onderhouden en up-to-date is. Dat doen we allemaal achter de schermen, zodat werknemers daar geen hinder van ondervinden. Bestanden en programmatuur blijven altijd beschikbaar. De functionaliteiten van het Externe Bureaublad zijn daarnaast flexibel in te richten; zodat er direct ingespeeld kan worden op de groei en krimp van het aantal werkplekken en applicaties.

 

Beveiliging? Laat dat maar aan Blue Coded over!

Veiligheid is een onderwerp waar we bij Blue Coded veel aandacht aan besteden, elke dag weer. Dat is onder andere te zien aan onze implementatie van ISO 9001, 27001 en 27002 en de keuze voor de geografisch gescheiden datacenters in Amsterdam (Digital Realty) en Enschede (Equinix EN1). De faciliteiten van deze datacenters zijn erop ingericht om data te beschermen tegen lekken, toegang van buitenaf, brand en diefstal.

Bedrijfsgevoelige informatie beschermen we ook door middel van de Software Restriction Policy. Dat betekent dat er geen software uitgevoerd mag worden, buiten de overeengekomen software om. In combinatie met de juiste updates, antivirussoftware en desgewenst aangevuld met 2FA (two-factor authenticatie) of MFA (multi-factor authenticatie), minimaliseren we het risico op hackers, virussen en ransomware.

 

Online werkplekken realiseren met het Externe Bureaublad van Blue Coded. Vraag meteen een offerte aan!