Diensten the IT innovators

SAM Cyber Security

De SAM beveiliging is een zogenaamde "next-gen" network intrusion detection oplossing. Het vroegtijdig detecteren van problemen verkleint de kans op schade aanzienlijk.

Het SAM Cyber Alarm bewaakt real-time het netwerk en alle aangesloten netwerk apparaten op kwaadaardig gedrag. De afkorting voor SAM staat voor Scan Analyse Manage. 24 uur per dag en 7 dagen per week wordt het uitgaande netwerk verkeer gescant en worden de uitgaande data stromen geanalyseerd of er contact gemaakt wordt met foute bestemmingen of dat netwerk apparatuur zich ineens anders gaat gedragen. Wanneer dat het geval is volgt er een alarmering voor verdere controle en opvolging.

"Vertrouwen is goed, maar controle is beter"

 

U of uw ICT partner heeft waarschijnlijk preventieve maatregelen genomen om cybercriminaliteit tegen te houden. U wilt ook niet getroffen worden door andere bedreigingen zoals ransomware. Het SAM Cyber Security device is bedoelt als aanvuling op de bestaande en gangbare beveiligingsmaatregelen omdat deze doorgaans zijn gericht op binnenkomende bedreigingen en niet op de uitgaande.

 

Maar hoe weet u nu of al die maatregelen werken of goed worden opgevolgd?

Met het SAM Cyber Alarm kunt u volledig onafhankelijk van uw leverancier een objectief oordeel vellen over de staat van de techniek. Meten is weten en u ontvangt een meting en geen mening.
SAM Cyber Alarm controleert de preventieve maatregelen en als deze falen krijgt u een melding om tijdig de juiste actie te ondernemen en schade te beperken of te voorkomen.
 

Cybersecurity voor uw bedrijf

  • 24x7 bewaking van het uitgaande netwerkverkeer

  • Alarmering bij detectie van verdachte activiteiten

  • Controle op de huidige preventieve maatregelen

  • Inzicht in beveiligingsincidenten en datalekken

  • Aantoonbare technische maatregel voor de Meldplicht Datalekken en GPDR

  • Betaalbaar, eenvoudig en veilig te implementeren

Voor elke organisatie omvang is er een geschikte SAM oplossing beschikbaar van mini tot virtueel!

SAM mini security device

SAM Pro 1 cyber security device

Heeft u interesse? Neem dan contact op voor meer informatie of een demonstratie unit op locatie.
Bel 079 - 330 1600 en vraag naar Wouter Olde Weghuis